Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kyrkomusik – Arrangering/Komposition

KONSTNÄRLIGT MASTERPROGRAM I KYRKOMUSIK

Ansök här
Öppnas för anmälan 1 december 2020

Du anmäler dig på www.antagning.se. När du söker till den här utbildningen ska du ladda upp arbetsprover elektroniskt via länken nedan. Läs först provinformationen och instruktionerna om hur du laddar upp dina arbetsprover noggrannt innan du startar uppladdningen. 

Provinformation

Arbetsprover
Du skall lämna in minst 3 (max 6) arrangemang/kompositioner – noterade och gärna inspelade (live eller synt). Ljudfiler ska vara i mp3-format och noter i pdf-format. Det är den sökandes ansvar att se till att allt material är inlämnat i de format som efterfrågas.

Observera att samtliga arbetsprover ska vara uppladdade senast den 17 januari, 2021. Efter detta datum kommer din ansökan att hanteras som sen anmälan och du kan då missa möjligheten att bli erbjuden en plats på den utbildning du söker.

Instruktioner för uppladdning av arbetsprover
Här laddar du upp dina arbetsprover senast den 17 januari, 2021.

Färdighetsprov
Utifrån inskickade kompletta arbetsprover gör juryn en första bedömning varefter ett antal sökande kallas till vidare prov i arrangering och komposition samt intervju. Färdighetsproven består av kompositions- och arrangeringsuppgifter och omfattar uppgifter inom kammarmusik och vokal/körmusik samt instrumentation för orkester.

Färdighetsproven genomförs på Musikhögskolan i Malmö under vecka 9, 2021. Kallelse skickas till den mejladress du uppgav när du gjorde din anmälan. I kallelsen finns uppgifter om datum, tid och plats för proven.

 

Viktiga datum för din ansökan 2021

15 januari: Sista anmälningsdag. Anmäl dig till programmet på www.antagning.se

17 januari: Sista dag för uppladdning av elektroniska arbetsprover

22 januari: Sista kompletteringsdag för att styrka din behörighet

Början av februari: En kallelse till färdighetsprov på Musikhögskolan i Malmö skickas till den mejladress du uppgav i din anmälan

Vecka 9: Färdighetsprov på Musikhögskolan i Malmö

13 april: Antagningsbesked på Mina sidor på www.antagning.se

28 april: Sista dag att tacka ja till din plats på Mina sidor på www.antagning.se

Kontakt

Frågor om antagning:
admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se