Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Övningsskolan i elgitarr

Gratis elgitarrundervisning för dig över 13 år
Höstterminen 2013 startade en övningsskola i elgitarr för de studenter som går en gitarrpedagogisk utbildning vid Musikhögskolan. Det innebär att du som önskar undervisning i elgitarr kan söka hit från och med det år du fyller 13 år. Det finns ingen övre åldersgräns.

I mitten av september kommer det anordnas en provspelning för dig som vill vara ”övningsobjekt” i denna skola. Juryn kommer att lyssna på en låt, som du väljer att spela. Du blir även intervjuad om vilken typ av musik du vill spela och vilket mål du har med ditt musicerande. Efter provspelningen väljer sedan musikhögskolans studenter ur sökanderegistret utifrån utbildningsbehov.

Eftersom rekryteringsbehovet till elgitarrskolan är beroende av hur många studenter som just för tillfället är under utbildning, kan inte alla som söker garanteras plats.
Har du frågor om elgitarrskolan eller vill anmäla dig gör du det enklast via e-post till

carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se

Din anmälan skall innehålla uppgifter om namn, adress, mobilnummer och födelseår.

Nästa provspelning äger rum i mitten av september 2017.

OBS! Antalet platser till provspelningen är begränsad till ca 50. Om fler sökande anmäler sig upprättas en reservlista i den ordning anmälningarna kommer in. Blir du antagen är undervisningen kostnadsfri och den sker på tisdagkvällar på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25.

Vi tar emot anmälningar under perioden 10 januari-10 september.
Välkommen med din anmälan!

Till databasen

Kontakt

Carina Gustin

Carina Gustin
Biträdande utbildningsledare, VFU-ledare
Musiklärarutbildningens kansli
+46 (0)40-32 54 12
carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se