Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Rytmikpedagogik

Ämnesfördjupning ⎢ Ämneslärarutbildning i musik, Instrumental/Ensemble
Rytmik är en pedagogisk väg in i musiken, där kropp och rörelse står i centrum för lärande. Inom rytmikpedagogik arbetar vi med lärandet ur ett helhetsperspektiv.

Se hela konserten här!

Ämnesfördjupningen riktar sig till dig som vill jobba med musik kombinerat med rörelse, drama, dans och sceniska uttrycksformer.
Ämnesfördjupningen inom Rytmikpedagogik kretsar kring tre delar. Det ena är att utveckla den egna musikaliteten, det andra är lärarkunskap med inriktning Rytmikpedagogik och den tredje är det konstnärliga och sceniska arbetet.

Genom ett rikt utbud av valbara kurser kan du skaffa dig en unik profil för din examen. Du och dina studiekamrater har tillsammans med lärarna i utbildningen inflytande över vilka gästlärare som engageras till Musikhögskolan i Malmö under studietiden. Ett flertal projekt, konserter med rörelseformer och egna kompositioner stimulerar till kreativitet och samverkan med andra utbildningsinriktningar på skolan.

Kontakt
Anette Wikenmo, kursledare, anette [dot] wikenmo [at] mhm [dot] lu [dot] se
Tommy Lindskog, utbild.ledare, tommy [dot] lindskog [at] mhm [dot] lu [dot] se

Länkar
Rymtikfördjupningens facebooksida

Kontakt – kursledare

Anette Wikenmo

Anette Wikenmo
Kursledare Rytmikpedagogik
+46 (0)707 15 56 80
anette [dot] wikenmo [at] mhm [dot] lu [dot] se

Kontakt

Tommy Lindskog

Tommy Lindskog
Utbildningschef/Lektor
Musiklärarutbildningens kansli
+46 (0)40-32 54 99
tommy [dot] lindskog [at] mhm [dot] lu [dot] se