För studier påbörjade efter 2011

Från och med höstterminen  2017 gäller följande rutiner för anmälan till prövning av kurs eller delkurs:
•    Anmälan till prövning ska göras skriftligt
•    Anmälan är bindande
•    Sista datum för anmälan är:
1 maj för prövning under v 24
1 augusti för prövning under v 34
1 december för prövning under v4

En anmälan per kurs/ delkurs.
Skriftliga inlämningsuppgifter skall vara examinatorn tillhanda senast måndagen i aktuell prövningsvecka. För övriga former av examination skall studenten ta direkt kontakt med examinator för besked om tid för prövning.

Anmälan behöver inte göras skriftligt om du avser att tentera i direkt anslutning till kursen innevarande termin. Kontakta då din undervisande lärare direkt.

Du har rätt att tentera en delkurs på samma innehåll upp till två år efter avslutad kurs. Därefter kan du behöva gå om hela eller delar av kursen om innehållet har förändrats.

Observera att anmälan är bindande. Om du uteblir från tentamen räknas det som ett provtillfälle.

Till anmälan

För prövning av kursen "Självständigt arbete 2" (Examensarbete) ska färdigt arbete skickas in direkt till anna [dot] houmann [at] mhm [dot] lu [dot] se
Läs mer här!

Sidansvarig: