För studier påbörjade före 2011

Nedan följer en beskrivning av hur det går till att göra klart gamla underkända kurser.

1) Ta reda på vilka underkända kurser du har (om du inte vet kan du kontakta carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (Carina Gustin) på ML kansliet). Detta steg har du redan klart.

2) Ta reda på mål och innehåll i de  underkända kurserna (om du inte har dessa och inte kan få tag på dem så kan du kontakta carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (Carina Gustin) på ML kansliet).

3) Hitta en kurs som motsvarar det innehåll i kursen som du är underkänd i. Det ska vara relevant kurs vid ett svenskt universitet. Om du vill söka efter lämplig kurs på Musikhögskolan i Malmö kan du söka via vår hemsida där utbildningsstruktur, kurskoder och kursplaner finns tillgängliga.

4) När du hittat en kurs skickar du in kursmål och innehåll på både den gamla och nya kursen till utbildningsledningen på Musikhögskolan som avgör om kursen kommer att kunna tillgodoräknas och ersätta den underkända kursen.

5) Efter godkännandet från utbildningsledningen anmäler du dig och slutför kursen. När du är klar skickar du in ditt kursbevis till utbildningsledningen och anhåller om att få tillgodoräkna kurs x istället för den gamla kursen y.

För prövning av kursen "Självständigt arbete 2" (Examensarbete) ska färdigt arbete skickas in direkt till anna [dot] houmann [at] mhm [dot] lu [dot] se
Läs mer här!
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta ML-kansliet, carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (Carina Gustin) eller sara [dot] engblom [at] mhm [dot] lu [dot] se (Sara Engblom).

Lycka till!

Sidansvarig: