Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Canvas

Canvas är Lunds universitets universitetsgemensamma lärplattform med funktionaliteter som stöttar undervisning och lärande. Samtliga kurser med gruppundervisning på Musikhögskolan i Malmö har en kursyta i Canvas därför är det viktigt att du som lärare bekantar dig med lärplattformen. 

Börja med att orientera dig i Canvas via Lunds universitets medarbetarwebb. Här hittar du en bra Canvasguide och vi rekommenderar även att du tar del av en av deras workshops och utbildningar. Dessa ges online och du behöver inte förflytta dig. 

Lär dig grunderna i Canvas (LU)


En annan möjlighet är att logga in direkt i Canvas och klicka på "Online vid LU". Där finner du en snabbguide vid namn "Canvas 1-2-3" som vi rekommenderar.

Online vid LU (LU)


Du kan även ta del av den inspelade information som gavs till samtliga lärare vid Musikhögskolan i Malmö under höstterminen 2020 .

Inspelad Canvasinformation (video, nytt fönster)


Har du frågor angående Canvas?
Har du generella frågor angående Canvas kontaktar du: canvas [at] education [dot] lu [dot] se (canvas[at]education[dot]lu[dot]se)
Har du frågor som rör Musikhögskolan i Malmö specifikt kontaktar du: Alvi Joensen 

Behöver du en ny kursyta i Canvas eller har du frågor?

Kontakta Alvi Joensen 


Beställningsformulär för skapande av ny kursyta i Canvas skickas ut via mejl inför varje ny termin.