Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Canvas

Canvas är Lunds universitets universitetsgemensamma lärplattform med funktionaliteter som stöttar undervisning och lärande. Canvas används av massor av universitet över hela världen, bara i Sverige hela 26 stycken, vilket skapar goda möjligheter för samarbete.

På Musikhögskolan i Malmö kommer alla kurser med gruppundervisning ha en kursyta i Canvas från och med höstterminen 2021.

Har du aldrig varit inne i Canvas föreslår vi att du först orienterar dig på LU's hemsida. Därefter är det läge att gå en grundkurs. På sidan Stöd för digital undervisning kan du logga in med ditt lucat-id och klicka på kalendarium så finner du många kurser med fokus på "kom igång med Canvas".

Det går också bra att logga in på Canvas och klicka på kursytan "Online vid LU". Där finns en bra "quickstart" som heter Canvas 1-2-3 med mycket matnyttig information.

Du kan också ta del av den informationsstund som gavs under Ht2020 för alla lärare på MHM.

När du vill få en ny canvasyta att jobba med så fyll i vår canvasmall som ligger i den gröna rutan till höger.

Har du frågor, kontakta canvas [at] education [dot] lu [dot] se eller om det är MHM-specifikt mattias [dot] frisk [at] mhm [dot] lu [dot] se (Mattias Frisk) eller martin [dot] hedin [at] mhm [dot] lu [dot] se (Martin Hedin).

Canvasmall

Behöver du en ny canvasyta? Fyll i vår Canvasblankett.

Maila ifylld blankett till
Alvi [dot] joensen [at] mhm [dot] lu [dot] se (Alvi Joensen) om du arbetar på MuKy
sara [dot] engblom [at] mhm [dot] lu [dot] se (Sara Engblom) om du arbetar på ML