Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fribiljetter

Fribiljett till Malmö Symfoniorkester för dig som är lärare vid Musikhögskolan i Malmö

Du som är lärare vid Musikhögskolan i Malmö har möjlighet att få fribiljetter liksom dina studenter till Malmö Symfoniorkesters ordinarie konserter. Detta gäller 1 personlig biljett i mån av plats. Du hämtar ut din fribiljett i biljettkassan samma dag och senast en timme före konserten.

Registrering
För att kunna utnyttja din förmån att plocka ut fribiljett till MSOs ordinarie konserter behöver du hämta ut en QR-kod som fäst på baksidan av ditt LU-kort. Denna QR-kod delas ut i receptionen på Musikhögskolan och styrker att du jobbar på Musikhögskolan. Vi ger inte ut några fribiljetter utan QR-kod.

Personalen i Biljettcenter förbehåller sig rätten att placera dig i salongen.

www.malmolive.se

Malmö Symfoniorkesters Vänner

Malmö SymfoniOrkester har en vänförening där du är välkommen som medlem.

Läs mer på föreningens hemsida