Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fribiljetter

Som anställd vid Musikhögskolan i Malmö har du möjlighet att få fribiljetter till Malmö Symfoniorkesters konserter på Malmö Live.

Malmö Symfoniorkester

Aktuellt från Malmö Symfoniorkester 2023-06-21:

Vi på Malmö Live konserthus önskar dig som anställd vid Musikhögskolan i Malmö varmt välkommen och hoppas att du kommer att besöka oss under MSO-säsongen 22/23. Vi har infört ett personligt logg-in vilket innebär att du själv tar ut din fribiljett via hemsidan och inte i Biljettcenter på Malmö Live.

Musikhögskolan frikort
Anställda vid Musikhögskolan i Malmö har möjlighet att få en fribiljett till Malmö Symfoniorkesters ordinarie konserter. Detta gäller en personlig biljett i mån av plats. Du hämtar ut fribiljetten via ditt personliga logg-in på vår hemsida. Möjligheten öppnas upp på konsertdagen från kl. 15.00 på torsdagskonserter och från kl. 09.00 på lördagskonserter. Fribiljetterna släpps i mån av plats.

Registrering
För att kunna utnyttja din förmån att plocka ut en fribiljett till MSOs ordinarie konserter behöver du ha registrerat dig i Malmö Lives Biljettcenter. Vänligen mejla följande uppgifter till: biljettcenter [at] malmolive [dot] se (biljettcenter[at]malmolive[dot]se)

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mejladress

(när du skickar in en ansökan om registrering i vårt system godkänner du att vi har följande personuppgifter om dig: namn, adress, telefonnummer och mail)

När du får återkoppling från oss har du möjlighet att hämta ut din fribiljett. För att din fribiljett ska vara giltig behöver du en aktuell (årets) QR-kod på ditt LU-kort. QR-koden hämtar du i receptionen på Musikhögskolan. Tänk på att medta ditt LU-kort vid konserttillfället då stickprov görs av våra publikvärdar.

Förnya din registrering

Du behöver förnya din registrering varje år i augusti (obs! inte innan). Detta gör du genom att kontakta vårt biljettcenter via mejl: biljettcenter [at] malmolive [dot] se (biljettcenter[at]malmolive[dot]se) Skriv att du är anställd vid Musikhögskolan i Malmö och önskar fortsätta med dina förmåner för säsongen X/X.

Uthämtning av fribiljett

  1. Logga in på malmolive.se med den mejladress du använde när du registrerade dig hos oss. Är det första gången du loggar in trycker du på Glömt lösenord.
  2. Välj dagens/kvällens MSO-konsert du önskar hämta ut biljett till. Klicka på Köp biljett.
  3. Välj plats i salongen.
  4. Välj Pristypen Musikhögskolan Fri. Finns inte valet är fribiljett inte möjlig.
  5. Klicka Fortsätt till betalning och Godkänn bokningen.
  6. Din biljett skickas som en E-biljett i bokningsbekräftelsen. Du finner även biljetten under Mina sidor på vår hemsida. Det går bra att visa upp biljetten i telefonen. Din biljett är personlig och kan inte överlåtas till någon annan.

Behöver du hjälp eller har frågor går det bra att kontakta oss under våra öppettider.

Varmt välkommen!

Läs mer om Malmö Symfoniorkester


Malmö Symfoniorkesters Vänner

Malmö Symfoniorkester har en vänförening där du är välkommen som medlem.

Läs mer om Malmö Symfoniorkesters vänförening