Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hälsa och friskvård

Som anställd vid Musikhögskolan i Malmö har du tillgång till friskvårdsersättning samt olika former av stöd och rådgivning.

Företagshälsovården
På Företagshälsovården vid Lunds universitet kan du boka tid för medicinsk och psykologisk rådgivning samt rådgivning hos ergonom/sjukgymnast.

Läs mer om Företagshälsovården vid Lunds universitet (LU)


Friskvård
Som anställd vid Musikhögskolan i Malmö har du rätt till friskvårdsersättning upp till 1 870 kronor per kalenderår.

Läs mer om hur du söker friskvårdsersättning i lathunden för ärendehantering i SSC Primula, uppdaterad 240403 (PDF 1 MB, nytt fönster)


Massage

Alla anställda vid Musikhögskolan i Malmö erbjuds massage. Antalet tillfällen sätts i relation till tjänstgöringens omfattning.
Kontakta jenny [dot] svensson [at] mhm [dot] lu [dot] se (jenny[dot]svensson[at]mhm[dot]lu[dot]se) för mer information.


Hörsel
Om du arbetar i riskmiljö med musikalisk utövning kan du ha rätt till hörseltest och/eller formgjutna hörselskydd. Hör efter med din närmaste chef vad som gäller för dig.

Tekopp med citronskivor i. Foto.

Rutiner för sjuk- och friskanmälan

Läs mer om hur du gör vid sjuk- och friskanmälan på:
Lunds universitets medarbetarwebb (LU)