Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konsertsalar

På Musikhögskolan i Malmö finns tre konsertsalar. Storlekarna varierar liksom utrustning och utformning, men alla är flexibla och möjliga att anpassa för olika konserter och evenemang. Studenterna ger många konserter på musikhögskolan men också runt om i Malmö och Öresundsregionen.

Rosenbergsalen

Rosenbergsalen är hemvist för musikhögskolans symfoniorkester och större ensembler. Salen används också regelbundet för undervisning och repetitioner. Den har 383 platser för sittande publik.

Liljeforssalen

Liljeforssalen är anpassad för akustisk musik, men är också den flexibel och funkar för olika musikgenrer och föreläsningar. Salen har helt platt golv och inga fasta gradänger. Den rymmer ca 50 personer för sittande publik.

Lilla salen 

Lilla Salen är anpassad för elförstärkt musik. Salen rymmer 150 personer för stående publik. 

 

Ordningsregler för konsertsalar

När en konsertsal används ska möbler som bord och stolar, notställ, gradänger m.m återställas på anvisad och ursprunglig plats. Information finns uppsatt på väggar i respektive konsertsal samt på anslag innanför dörr. Detta för att alla ska veta var saker och ting hör hemma. Mycket tid kommer att sparas då vi inte behöver leta efter saker. Det är bra om vi alla hjälps åt och lämnar rummet i ursprungligt skick!

Tänk på att aldrig blockera utrymningsvägarna. Flygel i Rosenbergsalen får aldrig placeras så att utrymningsvägar blockeras.

Kontakt konsertsalar

Thea Lundbäck
Schemaläggare 
+46 40 32 54 25
thea [dot] lundback [at] mhm [dot] lu [dot] se

Claes-Bertil Nilsson
Konsertproducent
+46 40 32 54 09
claes-bertil [dot] nilsson [at] mhm [dot] lu [dot] se