Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Examen

Denna sida avser examen i ämneslärarutbildning i musik och kompletterande pedagogisk utbildning (KPU).

Du kan ansöka om examen när alla dina delkurser är tenterade och klara, ditt examensarbete är godkänt samt publicerat i LUP. Examensansökan sker på särskild blankett  som lämnas in till Sara Engblom på ML-kansliet. Det tar ca 8 veckor (undantaget sommarsemester) från det att din ansökan har inkommit tills du får ditt examensbevis.
 
Om du blir erbjuden en tjänst som musiklärare direkt efter din utbildning kan du logga in i studentportalen och printa ett LADOK-intyg som styrker dina studier tills du fått ditt examensbevis i handen.

Kontakt

Sara Engblom
Koordinator Studentutbyten
+46 40 32 54 19
sara [dot] engblom [at] mhm [dot] lu [dot] se