Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kursutvärdering

Musiker- och kyrkomusikerutbildningarna

Högskoleförordningen föreskriver att alla studenter ska ges möjlighet att framföra sina erfarenheter och ge synpunkter på avslutade kurser. Resultatet ska sammanställas och göras tillgängligt för studenterna.

Vid kursslut (oftast terminsslut) görs därför en kursvärdering. Din lärare ansvarar för att kursvärderingen sker och väljer lämplig form för genomförandet. Förslagsvis används nedanstående modell men andra former kan också användas.

Kursvärdering (PDF 192 kB, nytt fönster)


Kursrapport

Du som studerar vid Musiker- och kyrkomusikerutbildningarna fyller även i en kursrapport och lämnar den till examinator i samband med examinationstillfället. Kursrapporten utgör en del av underlagen vid examinationstillfället för kurser med individuellt överenskommet kursinnehåll, exempelvis instrumentalstudier.

  • Första sidans fält är obligatoriska, den andra är frivillig.
  • Du fyller i en gemensam rapport för instudering/instrumentalstudier.
  • I samband med examinationstillfället lämnar du dokumentet till examinator, som sedan lämnar det vidare till utbildningsadministratör Ola Elleström.

Kursrapport (PDF 389 kB, nytt fönster)

 

Kontakt

Ola Elleström
Utbildningsadministratör
ola [dot] ellestrom [at] mhm [dot] lu [dot] se (ola[dot]ellestrom[at]mhm[dot]lu[dot]se)
+46 40 32 54 69