Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kommunikatonsavdelningen på Musikhögskolan i Malmö utgör ett strategiskt och operativt stöd till chefer, lärare och övriga medarbetare i frågor som rör kommunikation. Avdelningens roll är att bidra till att kommunikationen inom institutionen samt med externa intressenter är resurseffektiv, ändamålsenlig och koordinerad.

Kommunikationsplan

Musikhögskolan i Malmö har en tydlig kommunikationsplan som beskriver hur arbetet med den externa och interna kommunikationen ska bedrivas. Kommunikationsplanen förstärker skolans sex strategiska fokusområden samt anger vilka budskap som ska lyftas fram för att förstärka institutionens varumärke. 

Musikhögskolan i Malmös kommunikationsplan (PDF 246 kB, nytt fönster)


Grafisk profil

Musikhögskolan i Malmö tillhör Lunds universitet och vår grafiska profil utgår därför från samma policy. Syftet med den grafiska profilen är att göra vår identitet tydlig och konsekvent.

Läs mer om Lunds universitets grafiska profil (LU) 


Kommunikationskanaler

Extern kommunikation
Musikhögskolan i Malmös externa kommunikation utgår från hemsidan där vi publicerar nyheter, events samt information om utbildningar och konserter. Musikhögskolan i Malmö finns även i följande sociala medier:

De sociala medierna ska fungera som ett komplement till vår hemsida. 

Intern kommunikation
Musikhögskolan i Malmös interna kommunikation utgår från hemsidans interna sidor samt nyhetsbrev, mejlutskick och skolans infoskärmar. 

 

Kontakt

Amelie Malmgren
Kommunikatör
amelie [dot] malmgren [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46 40 32 54 44