Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kommunikation

Kommunikatonsenheten på Musikhögskolan i Malmö utgör ett strategiskt och operativt stöd till chefer, lärare och övriga medarbetare i frågor som rör kommunikation.

Kommunikationsplan

Musikhögskolan i Malmö har en tydlig kommunikationsplan som beskriver hur arbetet med den externa och interna kommunikationen ska bedrivas. Kommunikationsplanen utgår från skolans sex strategiska fokusområden och anger vilka budskap som ska lyftas fram för att stärka institutionens varumärke. 

Musikhögskolan i Malmös kommunikationsplan - antagen 23-03-15 (PDF 332 kB, nytt fönster)


Grafisk profil

Musikhögskolan i Malmö tillhör Lunds universitet och vår grafiska profil utgår därför från samma policy. Syftet med den grafiska profilen är att göra vår identitet tydlig och konsekvent.

Läs mer om Lunds universitets grafiska profil (LU) 


Kommunikationskanaler

Extern kommunikation

Musikhögskolan i Malmös externa kommunikation utgår från hemsidan där vi publicerar nyheter, events samt information om utbildningar och konserter. Musikhögskolan i Malmö finns även i följande sociala medier:

De sociala medierna fungerar som ett komplement till vår hemsida. 

Intern kommunikation

Musikhögskolan i Malmös interna kommunikation utgår från hemsidans interna sidor samt nyhetsbrev, mejlutskick och skolans infoskärmar. 

 

Kontakt

Amelie Malmgren
Kommunikatör
amelie [dot] malmgren [at] mhm [dot] lu [dot] se (amelie[dot]malmgren[at]mhm[dot]lu[dot]se)
+46 40 32 54 44