Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Reception

Av receptionen kan du få hjälp med:

  • LU-kort*
  • Nycklar*
  • Kopiering och utskrift*
  • Hämtning och utlämning av mindre beställd teknisk utrustning från teknikenheten
  • Försäljning av kuvert, kompendier och profilprodukter
  • Utlåning av notställ och notställsbelysning
  • Utlåning av nyckel till vilorummet
  • Tilldelning av skåp

* Beställning görs i Helpdesk två arbetsdagar i förväg.

Student
Utifrån utbildningsprofil och huvudinstrument får du tillträde till särskilda undervisningsrum och studios. En behörighet till rummet/studion läggs då till på ditt LU-kort. Detta kostar inget.

För en del rum/studios behöver du en fysisk nyckel. Denna kvitterar du ut i receptionen mot en avgift på 200 kr. Du kan betala i receptionen med kort och Swish. Pengarna får du tillbaka när du återlämnar nyckeln.


Anställd
Tillträde till undervisningsrum ges beroende på vilket instrument/genre du undervisar i. Du får då behörighet till rummet/studion tillagt på ditt LU-kort. För en del rum/studios behöver du en fysisk nyckel, den hämtar du i receptionen.

Behöver du ett tillfälligt kort eller nyckel kan du låna detta i receptionen under dagen. Glöm inte att återlämna kortet/nyckeln direkt efter användandet. Är receptionen stängd lämnas kortet/nyckeln i receptionens brevinkast.

Skåp till studerande tilldelas utifrån utbildningsprofil och framför allt, vilket huvudinstrument du har. 

Tänk på att inte förvara något ovanpå skåpen. Musikhögskolan ansvarar inte för några värdesaker.

Tänk på att du måste tömma ditt skåp samt ta bort ditt lås vid avslutade studier. Samma gäller om du är på studieuppehåll, när du kommer tillbaka tilldelas du ett nytt. Om detta inte följs, måste serviceenheten klippa upp ditt lås. 

Kontakta receptionen om du behöver ett skåp eller önskar byta skåp.

Student
Varje student har ett postfack i B-korridoren eller i korridor A200. För att informationsutbytet skall fungera så bra som möjligt mellan dig och övriga personer vid Musikhögskolan i Malmö är det viktigt att du regelbundet läser informationen samt tömmer ditt postfack när det blir fullt.

Efter vårterminens slut kommer ditt fack att tömmas (eventuellt innehåll kommer att kastas) i samband med omflyttning av studentfacken inför nästa läsårs studerande.


Anställd
Varje anställd har ett postfack i B- eller X-korridoren. För att informationsutbytet skall fungera så bra som möjligt mellan dig och övriga personer vid Musikhögskolan i Malmö är det viktigt att du regelbundet läser informationen samt tömmer ditt postfack när det blir fullt.

Student
Kopior till enskilda lektioner betalar du själv. Kopior till grupplektioner kopieras av receptionen efter lärarens godkännande. 

Större kopieringsarbeten samt utskrifter ska mejlas till serviceenheten via Helpdesk 14 dagar i förväg.


Anställd
Många av lärarrummen på skolan är utrustade med datorer. Datorerna är kopplade till skrivare eller kopiator/skrivare som är utplacerade runt om på Musikhögskolan. 

Större kopieringsarbeten samt utskrifter ska mejlas till serviceenheten via Helpdesk 14 dagar i förväg.

Kontakt

Receptionen
+46 40 32 54 00


susanna [dot] antonyi [at] mhm [dot] lu [dot] se (S)usanna Antonyi
Receptionist
susanna [dot] antonyi [at] mhm [dot] lu [dot] se (susanna[dot]antonyi[at]mhm[dot]lu[dot]se)
+46 40 32 54 59

Öppettider reception och vaktmästeri

Receptionen
Mån-Tors 09:00-15:00
Fre 09:00-14:30

Vaktmästeriet
Mån-Fre 08:00-16:00


Vid akuta ärenden, ring universitetets väktare:
+46 46 222 07 00