Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

IT

I samband med att du börjar på Musikhögskolan får du inloggningsuppgifter till ett användarkonto och en e‑postadress. Du får också tillgång till det trådlösa nätverket Eduroam. 

IT-avdelningen ansvarar för Musikhögskolans IT-miljö. IT-support hjälper anställda och studenter att hantera skolans IT-utrustning i det fasta och trådlösa nätverket. Din privata dator och telefon ansvarar du självklart för själv. Har du frågor om IT-miljön eller vill göra en felanmälan loggar du i första hand in på Helpdesk.

Du som är ny student, titta gärna bland länkarna i menyn för att få tips och råd kring skolans IT.

Kontakt

Michael Sellers
IT-samordnare
+46 (0)40 32 54 13
michael [dot] sellers [at] mhm [dot] lu [dot] se