Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Interpretation Diplom

 

Interpretation Diplom

PROGRAM 120 HÖGSKOLEPOÄNG · 2 ÅR · KONSTNÄRLIG MASTEREXAMEN

Den här utbildningen är för dig som vill satsa på en solistisk karriär som sångare eller instrumentalist inom västerländsk konstmusik.

Den  konstnärliga och professionella nivån är mycket hög och du kommer att ges väl utvecklade kunskaper och färdigheter i musikalisk instudering och interpretation. Därför är  examinationen mer omfattande: en solokonsert/recital, en kammarmusikkonsert samt ett solistframträdande med professionell symfoniorkester. Gällande sistnämnda delen av examinationen samarbetar Musikhögskolan i Malmö med Malmö Symfoniorkester och Helsingborgs Symfoniorkester.

Viktiga datum för din ansökan

15 januari: Sista anmälningsdag. Anmäl dig till programmet på www.antagning.se

22 januari: Sista kompletteringsdag för att styrka din behörighet

25 januari: Sista dag för uppladdning av arbetsprover

Början av februari: En kallelse till antagningsprov skickas till den mejladress du uppgav i din anmälan

5 mars: Sista dag för uppladdning av elektroniska arbetsprover

13 april: Antagningsbesked på Mina sidor på www.antagning.se

28 april: Sista dag att tacka ja till din plats på Mina sidor på www.antagning.se