Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Övningsskolan i sång

I september varje år anordnar vi provsjungningar för privatpersoner som kan tänka sig att vara övningselever för våra studenter som går en sångpedagogisk utbildning.

Unga kvinna sjunger medan en annan kvinna spelar piano. Foto.

Efter en röstanalys blir du intervjuad om vilken typ av musik du vill sjunga och vilket mål du har med din sång. Vi erbjuder enskild undervisning eller gruppundervisning med 6-8 sångare. Antal övningselever varierar utifrån utbildningsbehov. Blir du antagen är undervisningen kostnadsfri och sker på onsdagskvällar på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25.

Nästa provsjungning äger rum onsdagen den 18 september 2024. Vi tar emot din anmälan från och med januari 2024.

Skicka ett mejl med namn, adress, mobilnummer och födelseår till carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (carina[dot]gustin[at]mhm[dot]lu[dot]se) för att anmäla ditt intresse. Notera att vi har en maxgräns på 100 provsjungande. 

Kontakt

Carina Gustin
Utbildingskoordinator 
carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se (carina[dot]gustin[at]mhm[dot]lu[dot]se)
+46 40 32 54 12