Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Övningsskolan i sång

I september varje år anordnas provsjungningar för privatpersoner som kan tänka sig att vara "övningselever" för de studenter som går en sångpedagogisk utbildning.

Efter en röstanalys blir du intervjuad om vilken typ av musik du vill sjunga och vilket mål du har med din sång. Vi erbjuder enskild undervisning eller gruppundervisning med 6-8 sångare. Antal övningselever varierar utifrån utbildningsbehov. Blir du antagen är undervisningen kostnadsfri och sker på onsdagskvällar på Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25.

Nästa provsjungning äger rum i september 2022. Vi tar emot din anmälan från och med januari 2022.

Skicka ett mail med namn, adress, mobilnummer och födelseår till carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se för att anmäla ditt intresse. Notera att vi har en maxgräns på 100 provsjungande. 

Kontakt

Carina Gustin
Utbildingskoordinator 
+46 (0)40-32 54 12
carina [dot] gustin [at] mhm [dot] lu [dot] se