Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fristående kurser

Vi erbjuder ett stort antal fristående kurser på grund- och avancerad nivå som vänder sig till musiklärare, musiker och kyrkomusiker samt till den musikintresserade allmänheten. 

Behörighet

Grundläggande behörighet är ett minimikrav för att kunna bli antagen till all högskoleutbildning. Notera att du måste bifoga handlingar som styrker såväl grundläggande behörighet som särskild behörighet för högskolestudier till din ansökan. 

Grundläggande behörighet vid Lunds universitet (LU)
Behörigheter och urval vid Musikhögskolan i Malmö 

Webbregistrering

Genom att registrera dig bekräftar du att du vill behålla den studieplats du har blivit erbjuden. Du måste vara registrerad på en utbildning för att kunna delta i undervisning och examination samt erhålla studiemedel från CSN.

Information om webbregistrering, studieuppehåll och avbrott

Kontakt

Ola Elleström
Utbildningsadmin musiker / kyrkomusiker
ola [dot] ellestrom [at] mhm [dot] lu [dot] se
Tel: +46 40 32 54 69

Thea Lundbäck
Utbildningsadmin musiklärare
thea [dot] lundback [at] mhm [dot] lu [dot] se
Tel: +46 40 32 54 25