Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Antagning musiker- och kyrkomusikerutbildningar

Jag vill veta mer om antagning till:

För att förbereda ditt antagningsprov på bästa sätt bör du noggrant läsa igenom provinformationen för det program och det instrument du söker till, så att du vet vilka prov du ska genomföra och hur de genomförs. Du ansvarar själv för att samtliga prov genomförs och att eventuella arbetsprover lämnas in i tid.

Från anmälan till antagningsprov steg för steg

Vanliga frågor och svar

Du som söker en kandidatutbildning behöver förutom godkänt resultat på dina spelprov också ha godkända resultat på övriga behörighetsgivande prov. Vilka prov du behöver genomföra beror på vilket program och vilken inriktning du söker till. Följ länken nedan för att ta del av informationen som gäller just dig.

Information om övriga behörighetsgivande prov

Om du har en dokumenterad funktionsnedsättning har du möjlighet att få stöd i samband med antagningsproven. För att få adekvat stöd behöver du anmäla detta senast 16 januari genom att kontakta oss på admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se (admissions[at]mhm[dot]lu[dot]se)

Kontakt

Frågor om antagning:
admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se (admissions[at]mhm[dot]lu[dot]se)