Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Interpretation Diplom

PROGRAM 120 HÖGSKOLEPOÄNG · 2 ÅR · KONSTNÄRLIG MASTEREXAMEN

Interpretation Diplom är utbildningen är för dig som vill satsa på en solistisk karriär som sångare eller instrumentalist inom västerländsk konstmusik.

Den konstnärliga och professionella nivån är mycket hög och du kommer att ges väl utvecklade kunskaper och färdigheter i musikalisk instudering och interpretation. Därför är examinationen även mer omfattande: en solokonsert/recital, en kammarmusikkonsert samt ett solistframträdande med professionell symfoniorkester. Gällande sistnämnda delen av examinationen samarbetar Musikhögskolan i Malmö med Malmö SymfoniOrkester och Helsingborgs Symfoniorkester.

Påminnelse

För att kunna bli antagen till en konstnärlig utbildning på masternivå måste du kunna uppvisa en konstnärlig kandidatexamen i musik eller motsvarande vid studiestart. 

Musikerutbildning | Piano

Dokument

Kontakt

Rebecka Lassbo
Utbildningssamordnare
rebecka [dot] lassbo [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46 40 32 54 03

Musikerutbildning, interpretation diplom