Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Interpretation Diplom

PROGRAM 120 HÖGSKOLEPOÄNG · 2 ÅR · KONSTNÄRLIG MASTEREXAMEN

Interpretation Diplom är utbildningen är för dig som vill satsa på en solistisk karriär som sångare eller instrumentalist inom västerländsk konstmusik.

Den konstnärliga och professionella nivån är mycket hög och du kommer att ges väl utvecklade kunskaper och färdigheter i musikalisk instudering och interpretation. Examinationen är omfattande; en solokonsert/recital, en kammarmusikkonsert samt ett solistframträdande med professionell symfoniorkester. I den sistnämnda delen av examinationen samarbetar Musikhögskolan i Malmö med Malmö SymfoniOrkester och Helsingborgs Symfoniorkester.

Utöver grundläggande behörighet för högskolestudier på avanceradnivå krävs särskild behörighet enligt följande: Konstnärlig kandidatexamen i musik 180 hp eller motsvarande samt godkänt urvalsgrundande antagningsprov till musikerutbildningen interpretation diplom.

Kontakt

Thea Lundbäck
Vik. utbildningssamordnare
thea [dot] lundback [at] mhm [dot] lu [dot] se
+46 40 32 54 25

Diplomutbildning med Duc Anh & Saana Kähkönen