Composition Studies – Western Art Music

Fristående universitetskurs | 1 år | 60 HP

Utbildningspresentation

Composition Studies – Western Art Music är en ettårig fristående universitetskurs på avancerad nivå som vänder sig till dig som vill studera komposition. Du kommer även att studera instrumentation, elektroakustisk musik och andra relevanta ämnen inom kompositionsområdet samt möta föreläsare och gästlärare vid kompositionsseminarierna. Möjlighet kan även finnas att delta i kompositionsprojekt.

Så söker du

• Anmäl dig till kursen på antagning.se eller universityadmissions.se
  • Arbetsprover enligt följande ska vara Musikhögskolan i Malmö tillhanda senast den 25 januari 2021:

1. 4-6 partitur som representerar olika ensembletyper som orkester, kammarorkester, mindre kammargrupper, kör och elektroakustisk musik.
2. Live- eller MIDI-inspelningar.
3. Verkkommentar för varje verk.
4. Komplett verkförteckning.
5. Curriculum vitae.
6. Några ord om varför du vill studera komposition vid vår skola.

Skicka dina arbetsprover till:
Musikhögskolan i Malmö
Lena Arstam

Observera att materialet inte kommer att returneras.

• Antagningsbesked: 19 april 2021 på Mina sidor på antagning.se eller universityadmissions.se

Sidansvarig:

Snabbfakta

Omfattning
60 högskolepoäng / 1 år heltid

Typ av utbildning
Fristående universitetskurs

Svenska och engelska

Anmälningsperiod
16 oktober 2020 – 15 januari 2021

Kursplan
Kursplan MUPS12

Förkunskapskrav
För kursen i Composition Studies krävs 180 hp från studier i komposition eller arrangering/komposition vid musikhögskola, eller motsvarande, samt godkända antagningsprov.

Urval: baserat på arbetsprover

Lena Arstam