Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Elisabeth Melander utsedd till topp tre i The Best of Jazz 2018

Elisabeth Melander

Elisabeth Melanders senaste album Reflections Of A Voice har av The 40th Annual Jazz Station Awards i USA utsetts till topp tre i sin kategori. Stort grattis till utmärkelsen!

Elisabeth Melander är en av Sveriges stora jazzröster. På skivan Reflections Of A Voice, som släpptes 2018 är hon tillbaka tillsammans med några av landets främsta musiker. En själfull röst, värme och känsla präglar mixen av egna kompositioner och spännande tolkningar av såväl Chick Corea, Miles Davis, Blossom Dearie som Gershwin.

Elisabeth Melander arbetar till vardags som universitetslektor i sång vid Musikhögskolan i Malmö, med inriktning jazz-, rock- och moderna genrer samt i sångmetodik och ensemble.

Läs mer