Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kyrkomusik – Vokalmusik/Kör

KONSTNÄRLIGT MASTERPROGRAM I KYRKOMUSIK

Ansök här
Ingen antagning 2021

Du anmäler dig på www.antagning.se. Cirka 3 veckor innan antagningsproven får du en kallelse via den mail-adress du uppgav när du gjorde din anmälan. I kallelsen finns uppgifter om datum, tid och plats för proven samt noter till det obligatoriska körstycke som nämns nedan. För att förbereda ditt prov på bästa sätt bör du noga läsa igenom provinformationen nedan så att du vet vilka prov du ska genomföra och hur de genomförs.

Provinformation

Arbets- och färdighetsprov
Provet består av fyra delprov:

  • Partiturspel: Du skall kunna analysera ett körpartitur och överföra det till klaverspel. Förberedelsetid ges för denna uppgift.
  • Dirigering: Du skall under cirka femton minuter repetera och framföra ett eget valt stycke (3-5 stämmor) med en vokalensemble. Cirka tre veckor före proven får du ett obligatoriskt stycke hemskickat. Detta skall framföras utan repetition som ”konsertstycke”.
  • Vokala färdigheter: I det här provet kommer du att få möjlighet att visa dina vokala färdigheter. Två fritt valda sånger skall framföras.
  • Intervju: I en kortare intervju kommer du att få möjlighet att beskriva din bakgrund, särskilda intresseområden etc.

 

Viktiga datum för din ansökan

15 januari: Sista anmälningsdag. Anmäl dig till programmet på www.antagning.se

22 januari: Sista kompletteringsdag för att styrka din behörighet

Början av februari: En kallelse till antagningsprov på Musikhögskolan i Malmö skickas till den mejladress du uppgav i din anmälan

Vecka 9: Antagningsprov på Musikhögskolan i Malmö

13 april: Antagningsbesked på Mina sidor på www.antagning.se

28 april: Sista dag att tacka ja till din plats på Mina sidor på www.antagning.se

Kontakt

Frågor om antagning:
admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se