Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kyrkomusik – Orgel/Klaver

PROGRAM 120 HÖGSKOLEPOÄNG · 2 ÅR · KONSTNÄRLIG MASTEREXAMEN

Masterutbildningen Kyrkomusik – Orgel/Klaver, syftar till att utbilda musiker med hög konstnärlig, pedagogisk och professionell förmåga.

Studenten skall efter fullbordad utbildning ha väl utvecklade kunskaper och färdigheter för att kunna verka i arbetslivets olika former, såsom solist eller medlem i fasta ensembler eller som musiker i församlingar inom Svenska kyrkan eller andra trossamfund. Studenten skall även ha utvecklat förmåga att studera på ett i stort sett självstyrt eller självständigt sätt. Vidare skall studenten efter fullbordade studier ha förvärvat omfattande kunskaper i entreprenörskap i syfte att öka förmågan till förändring/anpassning av den egna yrkesrollen i ett föränderligt kulturliv.

Påminnelse

För att kunna bli antagen till en konstnärlig utbildning på masternivå måste du kunna uppvisa en konstnärlig kandidatexamen i musik eller motsvarande vid studiestart. 

Kyrkomusik, utbildningsinformation

Dokument

Kontakt

Hans Hellsten
Professor i orgel
hans [dot] hellsten [at] mhm [dot] lu [dot] se

Rebecka Lassbo
Utbildningssamordnare
rebecka [dot] lassbo [at] mhm [dot] lu [dot] se